Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Volwassenen - Wat doen we

Je kan kiezen uit tal van mogelijkheden en verschillende diensten met elkaar combineren. Zo gaan we samen op weg om passende antwoorden te zoeken op jouw vragen.

Wonen

Samen wonen met anderen of liever individueler? Tijdelijk of permanent? In onze diverse woonprojecten hebben we wellicht iets op maat voor jou!

Dagbesteding

Creatief, productiegericht, belevingsgericht of eerder dienstverlenend ingesteld? Diverse ateliers en activiteiten spelen in op jouw interesses. 

Begeleid Werken

Met goesting aan de slag: als begeleid werker ga je aan de slag met je talenten, mogelijkheden en interesses bij een werkgever die in jou gelooft!

Thuisbegeleiding

Je leven uitbouwen met een motorische beperking of na een niet-aangeboren hersenletsel brengt extra uitdagingen met zich mee. ’t Spoor kan je vanuit een specifieke deskundigheid ondersteunen op heel wat domeinen. 

Assistentie & meer

Wil je zo zelfstandig mogelijk genieten van je vertrouwde leefomgeving? De assistenten van PASVU staan garant voor een passend, flexibel en deskundig aanbod. 

Hulpmiddelenadvies & aanpassingen

Advies nodig over een hulpmiddel (communicatie, verplaatsing ...) of suggesties voor aanpassingen (badkamer, werkplaats ...)? Centrum Consult is jouw betrouwbare partner.